Festivalin Onur Konukları... Umut Çocukları

Festivalin Onur Konukları... Umut Çocukları

Festivalin Onur Konukları... Umut Çocukları

A+A-

Denizli’nin Çivril ilçesinde yapılan 21. Uluslar Arası Elma Tarım ve Kültür Festivali’nin ilk gününde festivalin onur konukları Umut Çocukları oldu. Umut çocukları konserleri kendileri için ayrılan protokolün yerinden izledi.  

Dün başlayan Çivril 21. Uluslar Arası Elma Tarım ve Kültür Festivali açılış törenlerinin ardından akşam konserlerle devam etti. İlk olarak Denizlili sanatçı Efe, ardından da Mustafa Yıldızdoğan konser verdi.

Festivalde Denizlililer Çivril’in meyvelerinden ve festival alanında stant açan esnaflardan alışveriş yaptı. Akşamda konserlerle coştu. Konserde onur konukları olan Denizli Umut Çocukları Derneği üyesi çocuklar, Belediye tarafından kendilerine ayrılan protokol alanından konserleri izledi. Umut Çocukları sanatçı Efe ve Mustafa Yıldızdoğan’ın şarkılarına eşlik ederek büyük mutluluk yaşadılar.

Çivrilliler Yıldızdoğan ile coştu

Denizlililer her iki sanatçının şarkılarına da eşlik ederek, şarkıları birlikte söylediler. Mustafa Yıldızdoğan ile coşan Denizlililer sanatçıya yoğun ilgi gösterdiler. 

Bugun ise aksam saatlerinde ise Sibel Saka, ardından Grup Gripin'in konserleriyle devam edecek. 10 Eylül Pazar, yani festivalin son gunu yine saat 13.00'da etkinlikler başlayacak. Festival akşam İrem Derici konseri ile sona erecek. 

AKİSHABER / ÖZELHABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.