Feci Şekilde Can Vermişti!

Feci Şekilde Can Vermişti!

Denizli'ye bağlı olan Pamukkale ilçesinde çıkan yangın yaşamını yitiren 86 yaşındaki kadının ölümüne neyin sebep olduğu belli oldu.

A+A-

(AA) – Alınan bilgilere göre Pamukkale’de çıkan yangının elektrik kablolarının tutuşması sonucu çıktığı ve 86 yaşındaki yaşlı kadının feci şekilde can verdiği ifade edildi.

Belenardıç Mahallesi'nde bulunan 2 katlı ahşap evde gece meydana gelen ve 86 yaşındaki Elif Arslan'ın yaşamını yitirdiği yangın ile alakalı itfaiye ekiplerinin incelemesi bitti. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Murat Başlı, yangına Denizli, Güney, Buldan ve Akköy'den gelen itfaiye ekipleriyle müdahale ettiklerini ifade ederek, ortalama 1 saatlik bir çalışmadan sonra kontrol altına alınmış olan yangının çatı arasındaki elektrik kablolarından çıktığının tahmin edildiğini dile getirdi.

Önce Duman Sonra Alev

Yangın çıkan evin yakınında oturan Fatma Özgül ise yangını görür görmez çevredekilere ve jandarmaya haber verdiğini dile getirerek, önce dumanları gördüğünü, alevlerin olmadığını, sonra alevlerin yükseldiğini, kadını kurtarmak istediklerini fakat alevlerin çok çıkmasından ötürü bir şey yapamadıklarını ifade etti.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırılmış olan Elif Arslan'ın cansız bedeninin otopsi işlemlerinin devam ettiği ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.