Farkında mısınız?

Farkında mısınız?

Dazkırı Belediyesinin katkılarıyla Dazkırı Halk Eğitim Merkezince düzenlenen Uzman Psikolog eğitim uzmanı Özkan ŞENOL’un ‘Farkında mısınız ?’başlığı altında verdiği bilgi semineri büyük ilgi gördü.

A+A-

5 Kasım tarihinde Alkim İlkokul Konferans Salonunda yapılan seminer Belediye Başkanı İsmail TAYLAN’ın İzmir’de Belediye Başkanları toplantısında olması sebebiyle yerine Belediye Başkan V.Naciye İPEK, İl Genel Meclis Üyesi Ramazan DEMİR,İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat CEYLAN, Halk Eğitim Müdürü Adem KOCAGÖZ, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda velinin katılımıyla gerçekleşti. Uzman Psikolog Özkan ŞENOL ‘Çocuk kendi başına yetiştirilemeyecek kadar basit bir canlı değildir. Çocuk sahibi olmak kolaydır ancak çocuğa sahip olmak zordur’ diyerek eğitimin anlam ve önemini vurguladı.

’Farkında mısınız?’temalı seminerde Uzman Psikolog Özkan ŞENOL, aile içi iletişim, öfke yönetimi, stres ve başa çıkma yolları,sorun çözme, karar verme teknikleri ,pratik düşünme becerisi konularında bilgiler aktardı.

Dazkırı Halk Eğitim Merkezinin hazırlamış olduğu seminer değerlendirme anketi programa katılanlara dağıtılarak seminerin amacına ulaşıp ulaşmadığını ve bu tür programların tekrarı olabilmesi için değerlendirme anketi yapıldı.

Uzman Psikolog Özkan ŞENOL Farkında mısınız -2 İkisi Bir Arada Kitabı ve Farkında mısınız ? Dvdsi ücretinin belediyemiz tarafından karşılanmasıyla programa katılanlara imzalı bir şekilde ücretsiz olarak dağıtılarak program sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.