Evlilik Okulunda 34. Dönem

Evlilik Okulunda 34. Dönem

Evlilik Okulunda 34. Dönem

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında yaklaşık 5 yıl önce başlatılan Evlilik Okulu’nda 34. dönem başladı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ailemi Seviyorum projesi kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu’nda 34. dönem başladı. Kent Konseyi'nde düzenlenen eğitim programının ilk dersine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı.

Evlilik Okulu'nun yakında 5. yılını tamamlayacağını ve bugüne kadar çok sayıda mezun verdiğini ifade eden Değirmenci, “Bizler, Kent Konseyi binamızda 7 gün 24 saat ışığımız yansın istiyoruz. Sizler de geldiğiniz sürece buradaki bu ışık yanmaya devam edecek" dedi. Kent Konseyi'nin sadece gönüllülerin oluşturduğu bir kuruluş olduğunu ifade eden Değirmenci, "Biz şehre sadece yol, park, viyadük, alt yapı, üst yapı hizmetleri olarak bakmıyoruz. Bu şehirde yaşayan insanlarımızın eğitim, kültür, sanat, spor ve sağlık konularıyla da ilgilenmesini kendimize hedef olarak koyduk" dedi.

 

Evlilik Okulu 5. yılını tamamlamak üzere

 

2012 yılında başlatılan Evlilik Okulu'nun 5. yılını tamamlamak üzere olduğunu ifade eden Değirmenci, "Hedefimiz gelecek nesillere daha güzel bir ülke bırakmak, daha huzurlu insanların yaşadığı bir toplum oluşturmaktır. Aile de bu toplumun en temel yapı taşıdır. Dolayısı ile evliliğe hazırlık anlamında bizler sizlere bir parça olsun katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Biz şuna inanıyoruz, sağlıklı nesiller ile sağlıklı evlilikler, sağlıklı evliliklerle de sağlıklı toplumlar oluşur. Toplumun huzurlu, güvende olmasını istiyorsak bunun yolu da aileden geçer” diye konuştu. Konuşmanın ardından 34. dönem Evlilik Okulu'nun ilk dersine geçildi.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.