Evinde ölü bulunan Ahu Tuğba'nın vasiyeti ortaya çıktı

Evinde ölü bulunan Ahu Tuğba'nın vasiyeti ortaya çıktı

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Ahu Tuğba hayatını kaybetmişti. ABD'deki evinde ölü bulunan Tuğba'nın vasiyeti ortaya çıktı.

A+A-

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba, ABD Miami'deki evinde ölü bulundu. Tuğba'nın kızı Anjelik, bir gün önce annesiyle arasında geçenleri anlattı. Öte yandan Ahu Tuğba'nın vasiyeti de ortaya çıktı.

42462038765024.webp

Yosma, Dokunmayın Şabanıma, Banker Bilo gibi önemli yapımlarda rol alan Yeşilçam'ın yıldız ismi Ahu Tuğba, uzun zamandır kızı ile ABD'de yaşamına devam ediyordu. Son dönemde trafik kazası geçirdiğine dair haberlerle gündeme gelen Ahu Tuğba'dan acı haber geldi.

yesilcam-sinemasinin-yildizi-ahu-tugba-hayatini-kaybetti.webp

AHU TUĞBA EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Ahu Tuğba'yı kızı Anjelik'in sabah saatleri 08.00- 08:30 arasında ölü bulduğunu ve durumu polislere bildirmesi üzerine eve geldikleri ifade edildi.

s-e8cd2958bfa39e7ed124ac86e063dd9774083e02.jpg

YAKIN ARKADAŞI NURİ ALÇO'DAN AÇIKLAMA

Ahu Tuğba'nın yakın arkadaşı Nuri Alço "İstanbul'a getirmeye çalışıyoruz. Konsolosluklara devreye sokmaya çalışıyoruz. Daha dün konuştum kendisiyle, nefes almakta zorlanıyordu. Astımı vardı. Vefatından bir gün önce kızı Anjelik zorla doktora götürmek istemiş ama Ahu, 'Geçer' deyip, gitmemiş. Kızı sabah yatakta annesini hayatını kaybederken görmüş" dedi.

image-870x-66d4a6f1832c5.webp

AHU TUĞBA'NIN VASİYETİ

Öte yandan Ahu Tuğba, 2013'te yakalandığı akciğer rahatsızlığının tedavisi sürecinde vasiyetini hazırlattığını ve organlarını bağışladığını söylemişti. Vasiyetinin içeriğini açıklamayan Tuğba, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Akciğerim alınacaktı. Ameliyata girecektim. Kızıma ameliyat olacağımı söylemedim, 'Bodrum'da evde uyuyorum' dedim. Anestezi yasak olduğu için vasiyetnamemi yazdım. Ameliyata gideceğim gün direk noteri çağırdım yanıma. Vasiyetimi yazdırdım çünkü anestezi yasak dediler bana. Organlarımı da bağışladım. Ameliyattan sonra yaşayacağım mı, öleceğim mi bilmiyordum. En büyük korkum kızımı bir daha görememekti yani.

Ölümden korktuğum yoktu benim. Ben sevk edilirken kızım Bodrum'a geldi. Beni Bodrum'da zannediyordu. Bir oteldeyim dedim. Ben İzmir'den İstanbul'a giderken yolumu İzmir'den Bodrum'a çevirdim. Hayatımda ilk kez kızıma yalan söyledim. Onun bunları hissedip gelmesi bir mucizeydi yani. Yaşıyor olmam ameliyat olmamı engelleyen kızımdı. Doktorum tarafından ameliyata gerek olmadığı söylendi."

AHU TUĞBA NEREDE DEFNEDİLECEK?

Ahu Tuğba'nın naaşının nereye defnedileceği merak konusu olmuştu. Habertürk'te yer alan habere göre, Ahu Tuğba'nın cenazesi Perşembe günü İstanbul'da defnedilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.