Eve giren hırsızın çaldıkları şoke etti!

Eve giren hırsızın çaldıkları şoke etti!

Denizli'nin Çivril ilçesinde ev sahiplerini ilaçla uyutan hırsız ziynet eşyalarının yanı sıra muhabbet kuşlarını ve buzdolabındaki yiyecekleri bile çalarak şaşkınlık yarattı.

A+A-

Denizli'de ilaç sıkarak ev sahiplerini uyutmayı başaran hırsız ziynet eşyalarının yanı sıra muhabbet kuşlarını ve buzdolabındaki yiyecekleri bile çaldılar.

Alınan son bilgilere göre, Denizli'nin Çivril ilçesi Saray Mahallesi Cıngıt yolu üzerinde bulunan evlerinde yaşamakta olan Alev ve Emin Eren çiftinin evine gece yarısında hırsız girdi. Evin içinde bulunan elektronik eşya ve nakit para ile ziynet eşyalarını çalan hırsız bunun yanında muhabbet kuşları ile buzdolabında bulunan peynir ve yiyeceklerle çiftin semt pazarından aldığı meyve sebzeyi de çalarak kayıplara karıştı.

Hırsızın evde bulunduğu anda derin uykuda olan ve gece yarısı 02.00 civarlarında uyanan Emin Eren evine hırsız girdiğini fark edince durumu hemen polise haber verdi. Polis tarafından evde yapılan ilk incelemelerin ardından hemen soruşturma başlatıldı. Eren ailesi çalınan kuşlarının fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşırken komşu ve dostlarından da yardım isteğinde bulunarak hırsızların bulunması için herkesin daha dikkatli olmasını istedi.

Eren çifti eve giren hırsızın sıktığı bir ilaç yüzünden derin bir uykuya dalarak sesleri duymadıkları ve çağrılan ambulans ile Çivril Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi gördükleri kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.