Evde Metafizik Temizlik Vakti

Evde Metafizik Temizlik Vakti

Aşk ve bereket hayatınızda sorunlar bitmiyorsa sebebini yaşadığınız mekanda arayın. Hayattaki blokajları aşamıyorsanız mekanınızı artık enerjisel olarak temizleme vakti gelmiş demektir.

A+A-

Spiritüel Danışman Tuğçe Işınsu, Feniks Kitap’tan çıkan ‘OL’ der ve OLUR’ isimli kitabında enerjisel mekan temizliğini nasıl yapacağınızı anlatıyor.

İşte o maddeler:

*İlk olarak tuzlu suyla her yeri sildirin ve her odaya bir kaya tuzlu su kabı koyun. Bu sulara önceden Felak, Nas, Kalem Sureleri ayrıca Bakara Suresi ve Ayetel Kürsi de okunmuş olabilir. Evi sirkeli su ile silecekler de suya dua okuyabilir.

*Havaya enerji veren dönüşüm sağlayan ve doğal aromatik yağlardan oluşan özel karışımlar hazırlayarak tütsü buhur yapın: Canlandırma için: Adaçayı, Lavanta ve Nane, Biberiye yağları Sakinleştirmek için: Lavanta, Papatya, Gül ve Ylang Ylang

*Biraz olumlu ses yaratın. Ses enerjiyi canlandırır, özellikle köşelerdeki bloke olmuş enerjiyi ortadan kaldırmak için iyidir. Okyanus sesi, doğa sesleri CD'si yardımcı olacaktır.

*Adaçayının gücü negatif enerjiyi emer. Adaçayını yakıp dumanı tüm odalardan geçirin. Bu esnada mavi ve beyaz olacak şekilde tüm odalarda mum yakın.Odalara üstü açık kaplarda çörekotu/un/şeker/kişniş tohumu bırakın.

*Enerjisel mekan temizliğine ek olarak; taze çiçekler alın veya saksıda asla solmadan bakacağınız bir çiçek edinin ve hoş enerjisi olan müzikler çalın.

*Gerekmeyen, eski, kötü kişilere dair eşyalardan kurtulun. Kırık ve yarım kalan ne varsa sevgi ile dışarı atın; tamamlanma enerjisini bloke etmesinler.

*Ellerdeki şifa için: iki eli sürtün ve açın içine olumlama ve dua okuyun tüm yer ve duvarları bu elleriniz ile arındırın her köşeyi dikkate alarak... Sevgi ve şükür frekansında kalmaya ve güzel sevgi sözleri ve olumlama cümleleri kullanmaya dikkat edin.

*Evde ofiste mutlaka melek ve bereket köşeleriniz olsun. Eşyaları yerinden az da olsa oynatın, gerekirse yer değiştirin.

Mekanlardaki negatif enerjinin sebepleri

Sürekli tekrarlanan tartışma ve kavgalar

- Mekanda kasvet, huzursuzlukluk hissi

- Mekana girildiğinde enerjinin düşmesi bir anda eski olumsuz olayları hatırlama

- Mekan içerisinde umutsuz olma

- Depresyon, rehavet, üşengeçlik, karamsarlık, öfke, huzursuzluk

- Uyku problemi, sürekli uyuma eğilimi

- Bolluk bereket tıkanıklıkları

- Mekandan birinin haksız yere ayrılması

- Negatif titreşimli müzik ve tv yayınlarının etkisi

- Aşırı sigara tüketimi

- Kul hakkına girmiş kişilerin mekana gelip gitmesi

- Sık sık tekrar eden hastalıklar

- O mekanda anısı olan birinin ölümü

- Sürekli dağınıklık ve eşya kalabalığı

- Eski ve kullanılmayan veya yanlış kişilerden gelen hediyeler, artıklar.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.