Eskihisar Mahallesinde Büyük Sevinç

Eskihisar Mahallesinde Büyük Sevinç

Merkezefendi Belediyesince 18. Madde uygulamasının tamamlandığı Eskihisar Mahallesi’nde, vatandaşlara tapuları tören ile takdim edildi.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından Eskihisar Mahallesinde vatandaşlara tapuları verildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Eskihisar Mahallesinin 18. Madde uygulamasını tamamlandığını ve mahalleye hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

Merkezefendi Belediyesi tarafından Eskihisar Mahallesi’nde uzun bir zamandır devam eden 18. madde uygulaması çalışmaları nihayete erdirildi. Yapılan tören ile Eskihisar Mahalle sakinlerinin tapuları takdim edildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, törende yapmış olduğu konuşmasında Eskihisarlı vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Hayırlı Olsun

Başkan Subaşıoğlu, Eskihisar Mahallesinin uzun bir zamandır beklediği 18. Madde uygulamasını tamamladıklarını, artık imar parsellerinin olduğunu, yapılaşma koşullarına uygun olarak ruhsatlı bina yapma olanaklarının olduğunu, Eskihisarı’n bugünden itibaren daha da kıymetli hale geldiğini, Eskihisar Mahallesine 18. maddenin hayırlı olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.