Eski Hükümlülere Ve Engellilere Hibe Desteği

Eski Hükümlülere Ve Engellilere Hibe Desteği

Denizli İŞKUR’un yeni eğitiminde engelli ve eski hükümlülere kendi işlerini kurmaları ile alakalı hibe desteği konusu anlatıldı.

A+A-

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvuruda bulunan engelli ve eski hükümlü vatandaşların İŞKUR’un teşvikleri ile alakalı bilgilendirilmesi için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanları için Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde eğitim verildi. Bilgilendirme için gerçekleştirilen toplantıya Denizli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürleri ile Personelleri de katılımda bulundu.

Hibe Desteği Oranları 

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne başvuru yapan Engelli vatandaşlara 50.000 TL’ye kadar hibe desteği,  Eski Hükümlülere yönelik olarak da 30.000 TL’ye kadar hibe desteği verilecek.

 

Toplantıda, katılımcılara engelli ve eski hükümlülere yönelik Hibe Destek Projesi kapsamında, ‘’başvuru şartları, girişimcilik eğitim programları, destek verilecek maliyetler, başvuruda dikkat edilecek hususlar, hangi evraklarla başvuru yapılacak’’ konuları ile alakalı bilgiler verildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.