Eski Devlet Bakanı İYİ Parti'de!

Eski Devlet Bakanı İYİ Parti'de!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun amcası olan eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu'nun İYİ Parti'ye katılacağı ifade edildi.

A+A-

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun amcası olan eski bakanlardan Salim Ensarioğlu'nun İYİ Parti'ye katılacağı belirtildi.

Son gelen iddialara göre AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun amcası olan eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu'nun İYİ Parti'ye katılmak üzere olduğu belirtildi. İYİ Parti Genel Merkezi'nde Temel Karamollaoğlu – Meral Akşener görüşmesinin akabinde Salim Ensarioğlu'na İYİ Parti rozeti takılacağı ifade edildi.s

Eski Bakan Salim Ensarioğlu, 19, 20, 21’inci dönemlerde Doğru Yol Partisi’nden (DYP) Diyarbakır milletvekili seçilmişti.

Salim Ensarioğlu Kimdir?

1955 yılında Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde dünyaya gelen Salim Ensarioğlu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekillerinden Galip Ensarioğlu'nun amcasıdır. Evli ve 11 çocuk babası olan Salim Ensarioğlu daha öncesinde Devlet Bakanlığı'da yapmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.