Erdemliler Hareketiyle 17 Sene

Erdemliler Hareketiyle 17 Sene

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Denizli İl Kadın Kollarının yaptığı yönetim kurulu toplantısına katılımda bulundu ve toplantı sırasında AK Parti’nin 17. kuruluş yıldönümü vesilesi ile mühim açıklamalar yaptı.

A+A-

Milletvekili Şahin Tin, 2001’de ‘Yakın Işıkları Türkiye Aydınlansın’ parolası ile yola çıkmış olan Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarınca kurulmuş olan Türkiye’nin Partisi AK Parti’nin kuruluşunun üstünden başarılar ile dolu tam 17 sene geçtiğini ifade etti. AK Parti’nin kuruluş felsefesinin ve hayat hikâyesinden kadınlara bahseden Tin; Erdoğan önderliğindeki ‘Erdemliler Hareketi’ ile 2001’de siyaset sahnesinde yerini almış olan AK Parti’nin, türlü türlü engele rağmen başarılar ile dolu 17 seneyi geride bıraktığını ifade etti.

 

“TÜRKİYE GÜÇLENDİ”

 

Milletvekili Şahin Tin; girmiş olduğu ilk genel seçimde 3 Kasım 2002'de iktidara gelmiş olan ve 17 senede tüm seçimlerden 1. parti olarak çıkmayı başarmış olan AK Parti’nin, 17 senelik süreçte bünyesinden 4 başbakan ve 2 cumhurbaşkanı çıkardığını, Türkiye’yi daha da güçlendirdiğini, Dünya’nın 4 bir tarafında saygı duyulan bir ülke konumuna ulaştırdığını belirtti.

 

“HER YOLU DENEDİLER”

 

Şahin Tin; AK Parti’nin güçlü Türkiye yürüyüşüne engel olmak için  tüm yolları denediklerini, hatta iktidarın düşmesi için vatanın düşmesini bile göze aldıklarını, şimdi de son olarak ağır bir ekonomik saldırı ve tehditle dolar üstünden bugüne dek başarmadıkları darbe girişimlerini ekonomi üstünden yapmaya çalıştıklarını bunu da aşarak emperyalistlere ve onların uşaklarına ağır bir ders daha vereceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.