Erbakan BEYAĞAÇ’TA HALKA SESLENDİ

Erbakan BEYAĞAÇ’TA HALKA SESLENDİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Sezayi Pütün'ü belediye başkanı seçen Beyağaçlılara teşekkür ziyareti gerçekleştirmek üzere Denizli'ye geldi. İl Başkanlığında parti teşkilatı ile buluşan Erbakan, Beyağaç'ta ilçe halkına hitap etti.

A+A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Denizli'ye geldi. Partililer tarafından sabah saatlerinde Çardak Havaalanında karşılanan Genel Başkanı Fatih Erbakan, il binasında partililerle birlikte kahvaltı yaptı. Erbakan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyağaç Belediye Başkanı Sezai Pütün'e hayırlı olsun ziyareti için geldikleri Denizli'de parti teşkilatı ile buluştuklarını kaydetti.

BEYAĞAÇ’TA HALKA SESLENDİ

Buradan Beyağaç'a geçeceklerini ifade eden Erbakan, "Orada hem Beyağaç halkıyla hem buluşacağız, kendilerine 31 Mart seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'ne vermiş oldukları destek dolayısıyla teşekkür edeceğiz. Tabii ki Belediye Başkanımızı da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştirmiş olacağız. Arkasından Aydın'da bugün bir programımız var. Orada yine il teşkilatı ile bir araya geleceğiz, arkasından esnaf ziyaretiyle halkımızla buluşacağız. Aynı zamanda Aydın'da pamuk üreticileri ile bir araya geleceğiz ve onların sorunlarıyla ilgili kendilerinden bilgi alacağız." dedi.

BEYAĞAÇ’TA HALKA SESLENDİ

Ziyaretlerinin hayırlı olmasını dileyen Erbakan, "Yeniden Refah Partisi, girmiş olduğu iki seçimde de büyük başarı ortaya koymuş, 14 Mayıs'ta aldığı oyun yüzde 100'den fazlasını, iki katından fazlasını 31 Mart yerel seçimlerinde almış, yüzde 7'lik bir oy oranına ulaşmış, 3 milyonun üzerinde oy almış, 63 belediye başkanlığı kazanmış ve üye sayısı bakımından da nasıl Türkiye'nin üçüncü büyük partisi ise oy oranı bakımından da Türkiye'nin üçüncü büyük partisi haline gelmiştir. Şu an üye sayımız 560 bine ulaştı. Bir ay içerisinde bunu 600 bine çıkarma hedefimiz var. Günlük ortalama bin üye kaydı yapılıyor. Bu, ayda 30 bin yapar ve yılda 360 bin yapar. bu çok ciddi bir büyümedir. Biz bunu inşallah aylık 50 bine çıkarma hedefimiz var. Bir yıl içerisinde 1 milyon üyeyi geçmeyi hedefliyoruz. Milletimizin de desteği artarak devam ediyor. SEçimlerde de vermiş oldukları destekle bunu gösterdiler. İnsanlarımız akın akın Yeniden Refah'a koşuyor, kurtuluşun adresi olarak, umut olarak partimize geliyor." diye konuştu.

BEYAĞAÇ’TA HALKA SESLENDİ

Milletin Yeniden Refah Partisi'ne ilgisinin gerekçesine değinen Erbakan, "Milletimiz bir defa içinde bulunduğu durumdan memmun değil, değişim istiyor. Özellikle ekonomik sıkıntılardan bir an evvel kurtulmak istiyor, bunalmış durumda. Kurtulmak için nereye gitmem lazım diye düşündüğü zaman Milli Görüş'e gitmem gerekiyor diye bir karara varıyor. Çünkü Milli Görüş'ün 50 senelik tarihte yapmış olduğu hizmetleri biliyor" ifadelerini kullandı. 

BEYAĞAÇ’TA HALKA SESLENDİ

Özellikle 54. hükümette Necmeddin Erbakan'ın başbakanlığı döneminde milletin refah seviyesinin artırılmasının muazzam olduğunu dile getiren Erbakan, "İşçinin, memurun, emeklinin, çiftçinin, köylünün, küçük esnafın Cumhuriyet tarihinde hiçbir dönemde olmadığı kadar yüksek düzeyde refah seviyesi artırılmıştı. Milletimiz Milli Görüş belediyeciliğini hatırlıyor. Öyleyse yeniden o döneme ulaşmak istiyor. Bu noktada önemli bir karar daha veriyor. Milli ulaşmak için Yeniden Refah Partisi'ne oy verme kararı da çok önemli. Milli Görüş'ün temsilcisinin Yeniden Refah Partisi olduğunu gösteren bir durum bu." görüşünü vurguladı.

Delikliçınar Meydanında esnafı ziyaret eden Erbakan, daha sonra Beyağaç ilçesine geçti. Burada halka hitap eden Erbakan, daha sonra Beyağaç Belediye Başkanı Sezai Pütün'ü makamında ziyarete ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.