En Büyük Hayali Gerçekleşti

En Büyük Hayali Gerçekleşti

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Ramazan Bayramı'nda, en büyük hayalinin itfaiyeci olmak olduğu öğrenilen bedensel ve zihinsel engelli 18 yaşındaki Ahmet Taş'ı itfaiye aracıyla gezdirip mutlu etti.

A+A-


 


Sürpriz Yaptılar

Merkezefendi ilçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 51/1 Sokak'ta ailesi ile beraber yaşayan bedensel ve zihinsel engelli Ahmet Taş, çok güzel bir bayram yaşadı. Aile yakınlarınca tekerlekli sandalyeye bindirilip gezdirilen ve çok fazla dışarı çıkma olanağı olmayan Ahmet Taş'a, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bayramda sürpriz yaptılar.


Bir itfaiye ekibi, sirenlerini çalıp yangına gidiyormuşcasına, Taş'ın ikamet ettiği sokağa geldi. Evin önünde tek hayali olan itfaiyecileri gören Taş, şok oldu ve ne yapacağını şaşırdı. Tekerlekli sandalye ile evden çıkarıldı ve itfaiye aracına bindirildi. Taş, sirenler ile beraber itfaiye aracı ile bir süre gezdirildi. İtfaiye erleri daha sonra tekrarı Taş'ı evine bıraktılar. Büyük mutluluk yaşayan Taş, itfaiye ekiplerine teşekkürlerini iletti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.