En Büyük Gücümüz Çalışanlarımız

En Büyük Gücümüz Çalışanlarımız

Çivril Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde çalışmakta olan işçilere kışlık kıyafetleri dağıtıldı.

A+A-

Denizli’nin Çivril Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nde çalışmakta olan işçilere kışlık kıyafetleri dağıtıldı. İş güvenliği çerçevesinde yapılan bu çalışmalarda personele mont, yelek, bere, ayakkabı dağıtımı yapılırken, Fen İşleri Müdürlüğü personeline de ayrıca güvenlik bakımından baret, emniyet kemeri ve koruyucu gözlük verildi.

Çalışanlarımız Çok Önemli

Konu ile alakalı görüşlerini ifade eden Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, çalışanların performansını yüksek tutmak için sert kış şartlarından olumsuz etkilenmemeleri ve daha rahat çalışabilmeleri için mont, yelek, bere, ayakkabı, baret, emniyet kemeri ve koruyucu gözlük dağıttıklarını, hizmetleri yaparlarken en büyük güçleri olan çalışanlara imkanlar dâhilinde destek olduklarını, onların sağlıkları ve iş güvenliği konusunun kendileri için çok önemli olduğunu, amaçlarının hem halkın hem de çalışanların huzurlu bir hayat sürmelerini sağlamak olduğunu ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.