Emniyet'ten ATM Uyarısı!

Emniyet'ten ATM Uyarısı!

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri İlimizde bulunan Banka ATM/BTM lerine yönelik kart kopyalama aparatı takmak isteyen şahıslara göz açtırmadı.

A+A-

Yunus Emre Mahallesi Antalya yolu üzerinde bulunan Yapı Kredi Bankası ATM cihazına kart kopyalama aparatı (Vatandaşların kredi kartı ve banka ATM kartı bilgilerini toplayan/kopyalamayan cihaz) yerleştirildiğinin bildirilmesi üzerine olay yerine giden görevlilerce Z.B. ve N.E. isimli iki şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahısların olay yerinden kaçarken orada bulunan konteyner altına attıkları bir adet karta kopyalama aparatı bulundu.

Şüphelilerin kaldıkları adreslerde ve kullandıkları araçlarda plaka sayılı araç içerisinde gecikmesinde sakınca bulunan hal kapsamında 01.07.2017 tarihli yazılı Savcılık talimatı doğrultusunda arama ve el konma işlemi yapılarak 2 Adet Dizüstü Bilgisayar, Kart kopyalama aparatı, Görüntü kaydetme düzeneği, 2 Adet şarj aparatı, 2 adet lehim makinesi, 1 Adet Lehim Teli, 2 Adet Maket Bıçağı, 1 Adet Tornovida seti ve 1 adet tornavida, Bir Top Çift Taraflı Bant, Yurt içi kargo teslim fişi, Bir adet adi cüzdan içiresinde değersiz evraklar ve 14 adet du.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan Banka ATM/BTM lerine kart kopyalama aparatı takmak isterken yakalanan 2 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.