Emek Ve Alın Terinin Karşılığı Alınıyor

Emek Ve Alın Terinin Karşılığı Alınıyor

DTO Başkanı Uğur Erdoğan haziran ihracat verilerinin değerlendirilmesi ile alakalı bir açıklama yaptı.

A+A-

İhracatçıların, ihracattaki başarıları 20 aydır hızlı bir şekilde devam ediyor. Denizli ihracatçıları, aylık yüzde 18.2; 6 aylık zamandaysa yüzde 18.1’lik yükselişi yakaladılar. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, İhracatçın, emek ve alın terinin karşılığını başarıları ile taçlandırmayı sürdürdüğünü, şehrin gurur kaynağı halini alan başarıda katkısı olan herkesi kutladığını ifade etti

Denizli İhracatçılar Birliği yani DENİB üstünden yapılan ihracat, yüzde1 yükselişle 206 Milyon Dolar’ı aştı. TİM de, haziran ayı ihracat rakamlarını ilan etti. Yapılan açıklamaya göre, ülke ihracatı yüzde 5 yükselişle 12 Milyar 601 Milyon 664 Bin Dolara geldi. Türkiye’nin senenin ilk yarısındaki ihracatıysa, 7.4 yükselişle 81 Milyar 910 Milyon 726 Bin Dolar’a erişti.

DENİZLİ, İHRACATTA ARTIŞINA DEVAM EDİYOR

Başkan Uğur Erdoğan, sene sonu için tespit edilen ihracat amacına erişme yolunda büyük bir inanç ile ilerleyen ihracatçıların, yükseliş trendini üst üste 20. ayda da hız kesmeksizin sürdürdüğüne dikkatleri çekti. Başkan Erdoğan, yalnızca ülke değil Denizli ihracatının da artışına devam ettiğini, TİM’in yaptığı açıklanan verilerine göre, ihracatın haziran ayında yüzde 8,2 oranında arttığını ve 274 Milyon 44 Bin Dolar’a geldiğini, Denizli ihracatının, Ocak-Haziran arasını içine alan 6 ayda ise, yüzde 18,1 artıp 1 Milyar 685 Milyon 429 Bin Dolar olduğunu, ihracatçının, başarısı ile kendisine gösterilmiş olan ilginin karşılığını, her daim olduğu gibi son kuruşuna dek ülkeye ve şehre katma değer olarak kazandırdığını,  kendilerini başarıları ile sevindiren ihracatçıları kutladığını, bol ve bereketli kazançlar dilediğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.