Elektrikli bisiklet sürücüsü yaşlı kadının feci sonu!

Elektrikli bisiklet sürücüsü yaşlı kadının feci sonu!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yaşanan kazada otomobil ile çarpışan elektrikli bisikletin 61 yaşındaki Havva Acar canından oldu.

A+A-

Denizli'de otomobil ile elektrikli bisikletin çarpışması sonrasında 61 yaşındaki Havva Acar adlı kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde otomobil ile kafa kafaya çarpışan elektrikli bisikletin sürücüsü 61 yaşındaki Havva Acar ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Dün akşam saat 19.00 sıralarında Selçukbey Mahallesi, Ali Marım Bulvarı'nda yaşanan kazada kontrolsüz bir şekilde ana yola çıkan Havva Acar'ın kullandığı elektrikli bisiklet, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin AK Parti'li Meclis üyesi Halil Pekdemir idaresindeki 34 GM 4016 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Acar daha sonrasında ambulans ile Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşlı kadın burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmayarak canından oldu. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatılırken araç sürücüsü ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.