Ekmeğin içerisinden çıkanlar şaşırttı!

Ekmeğin içerisinden çıkanlar şaşırttı!

Denizli'de bir vatandaşın marketten aldığı ekmeğin içerisinden çıkan cıvata şaşkınlık yaratırken görüntülere sosyal medyada büyük tepkiler geldi.

A+A-

Denizli'de bir vatandaşın marketten aldığı ekmeğin içerisinden çıkan cıvata somunu şaşkınlık yarattı. Denizli'de Mehmet Ç. adlı vatandaş marketten ekmek alınca neye uğradığını şaşırdı. Sosyal medya hesabından da cıvata somununun fotoğrafını paylaşan Mehmet Ç. kullandığı ifadesinde, "Artık yediğimiz ekmeklerin içerisinden çıkanlar bizleri de şaşkına çeviriyor." dedi.

Eskilerin tabiri ile artık somun ekmek adını değiştirerek cıvata somunu haline geldi. Mehmet Ç. bununla beraber paylaşımının altına gelen tepkilere de sessiz kalmadı. Hasan A. adlı bir vatandaş ise son olarak aldığı ekmeğin içerisinden poşet çıktığını iddia etti.

Hasan A., "Benimde aldığım ekmeğin içerisinden poşet çıkmıştı." diyerek duruma olan tepkisini dile getirdi. Bazı vatandaşlar da bu duruma olan tepkilerini dile getirirken denetimlerin biraz daha sıklaştırılmasını ve hijyen kurallarına dikkat edilmesini gerektiğine değindi.

Ekmek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.