Ege Hasar Çare Olmaya Devam Ediyor

Ege Hasar Çare Olmaya Devam Ediyor

Merkezi Denizli'de bulunan Ege Hasar Yönetimi Danışmanlık Hizmetleri Ltd Şti Genel Müdürü Murat Özbeyen Akishaber'e özel açıklamalarda bulundu

A+A-

Ege Hasar Danışmanlık olarak , profesyonel uzman kadrosuyla sigorta kapsamında oluşan kayıp ve zararlarınızı telafi eden, son 10 yıl içerisinde meydana gelen trafik kazalarında vefat eden, sürekli işgücü kaybına uğrayan, sürekli sakatlık geçiren vatandaşlarımızın ilgili sigorta şirketlerinden veya Karayolları güvence hesabından alınarak hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmasını sağlıyoruz. hedeflerinin trafik kazası mağduru olmuş vatandaşların en kısa sürede mağduriyetlerini çözmek olduğunu söyledi.

“Birçok vatandaşımız geçirdiği trafik kazası yada diğer kazalarda haklarını bilmediği için haklı olduğu halde haksız duruma düşmektedirler. Bunun sonucunda da bazı hak kayıpları yaşamaktadırlar ve hak ettikleri tazminatı alamamaktadırlar. Hasar Danışmanlık işlemi Profesyonel bir kadro tarafından yürütülmesi gereken bir işlemdir. Ege Hasar Danışmanlık olarak bu konularda işlemlerin takibi maksadıyla alacağı özel vekalet ile vatandaşların bütün haklarını ilgili sigorta şirketlerinden talep ederek, hak ettikleri tazminat bedellerinin, 45 gün içerisinde vatandaşların kendi gösterecekleri hesap numarasına aktarılmasını sağlıyor. Tazminat talebi karşılanıncaya kadar mağdurlardan hiçbir şekilde ücret talep etmiyor” dedi.

Ege Hasar Danışmanlık Denizli merkezli bir hasar şirketidir. Denizli’de Atatürk parkı yanında gözde apartmanında hizmet vermekte olan Ege Hasar Danışmanlık 7/24 Tüm Türkiye’de trafik kazası mağduru olmuş vatandaşlarımıza ücretsiz danışmanlık hizmeti vermektedir.

 

İletişim : Sırakapılar mah. 493 sok gözde apart : 6 kat 3 Denizli

0258. 242 4422 -  0551.595 4428 - 0543.833 3634

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.