Efsane rock grubu Denizli'ye geliyor!

Efsane rock grubu Denizli'ye geliyor!

Türk rock müziğinin efsane gruplarından Bulutsuzluk Özlemi, 18 Nisan Çarşamba akşamında Denizlililerle buluşmaya geliyor.

A+A-

Türk müziğinin önemli kalelerinden birisi olan Bulutsuzluk Özlemi, 18 Nisan Çarşamba gününde Denizlililerle buluşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylar içerisinde gerçekleştirilen seçimler sonrasında göreve gelen Mimar Odası Denizli Şubesi Başkan Serdar Alayont ve yönetimi, sosyal aktivitelere hız vermeye başladı.

Başkan Alayont bu süreç içerisinde Denizli'yi ön plana çıkarmak adına önemli etkinlikler gerçekleştirecekleri sözünü vermişti. 30 yıldan fazla olmak kaydıyla Türk rock müziğinin en önemli gruplarından birisi olan Bulutsuzluk Özlemi, 18 Nisan Çarşamba günü Denizliler ile bir araya gelecek. Konserin hemen öncesinde ise Bulutsuzluk Özlemi Solisti Nejat Yavaşoğulları, saat 17.00'de Makine Mühendisleri Odası toplantı salonunda kısa bir söyleşi yapacak.

18 Nisan'da Denizli'de

TMMOB Denizli Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Serdar Alayont açıklamasında, "Yönetimin başına gelmeden hemen önce sosyal aktiviteler yapacağımızı söylemiştik. Bu işe ilk olarak Bulutsuzluk özlemi ile başlıyoruz. 18 Nisan Çarşamba gününde bütün Denizlilileri Route’da yapılacak bu konsere bekliyoruz." dedi.

Bulutsuzluk Özlemi konser biletleri Mimarlar Odası Denizli Şubesi'nden ve Route'dan temin edilebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.