Duyanları Şoke Eden Olay

Duyanları Şoke Eden Olay

Denizli ilinde ayakları ve kuyruğu iple bağlanarak, boğulup öldürüldükten sonra tecavüz edilen sokak köpeğini esnaf buldu.

A+A-

Kaleiçi eski pazaryerinde, sabah iş yerine gelen esnaf, sokak merdivenlerinin altında ayakları ve kuyruğu iple bağlanmış, telef olmuş sokak köpeğini görünce polise haber ettiler.  İhbar üzerine gelen polisler, köpeğin yanında erkek iç çamaşırı olduğunun farkına vardılar.

Olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği'nden veterinerler çağrıldı. Veteriner, ayaklarındaki ve kuyruğundaki ipleri çözerek  köpeği kliniğe götürdü. Gerçekleştirilen incelemede, köpeğin ayakları bağlanmasından sonra önce boğulup, öldürüldüğü ve daha sonra da tecavüz edildiği meydana çıktı.

KAMERALAR ORTAYA ÇIKARDI

Olay ile alakalı soruşturma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarına başvurdu. İş yerinin kamera kayıtlarında, bölge sakinleri tarafından tanınan ve madde bağımlısı olduğu bilinen 20'li yaşlardaki kişi, köpeği götürürken kameralara yansıdı. Ayrıca bu kişinin ortalama 40 dakika sonra da olay yerinden ayrılırken, pantolonunun kemerini düzelttiği kameralara yansıdı. Olay, bölgede infial oluştururken, polis ekipleri tarafından madde bağımlısının yakalanması için çalışmalara başlandı.

Olay yerinde bulunanlar ise tepkilerini ortaya koyarak, sokak köpeğinin bölgede hep dolaştığını ve hayvanı beslediklerini ifade ettiler.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.