Dün Geceki Operasyonda 20 Kişi Yakalandı

Dün Geceki Operasyonda 20 Kişi Yakalandı

Denizlide dün gece 3 Noktada,120 polisin katılımıyla gerçekleştirilen huzur operasyonu gerçekleştrildi.

A+A-

Denizli'de 120 polisin katılımıyla kent merkezindeki 3 noktada huzur operasyonu yapıldı. Yapılan Operasyonda, Türkiye'ye kaçak giriş yapan 20 kişi gözaltına alındı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü öncesi kentte huzur operasyonu yaptı. Denetimlere 120 polis katıldı.

Pamukkale Üniversitesi kampüsü, otogar ve 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'nda arama çalışmaları yapıldı.Bir çok işyeri kontrol edildi. Kentte çeşitli noktalarda şüpheli araçlar arandı. Eğlence mekanları ve kafelerde, 788 kişi GBT taramasına tabi tutuldu.

Saat 21.00'da başlayan denetimler yaklaşık 3 saat sürdü. Operasyon kapsamında incelenen 189 kişiden 87'si üzerinde gerekli belgeler olmadığı için gözetim altına alındı.Gözaltına alınanlardan 50'si daha sonra belgelerinin ibrazını yaptığı için serbest bırakıldı.

Toplamda 17 yabancının ise başka illerde ikamet etmesi gerekirken Denizli'de bulundukları belirlendi ve haklarında işlem yapıldı.

KAÇAK YOLLARDAN GİREN 20 KİŞİ YAKALANDI

Denizli'de yapılan operasyon kapsamında, Türkiye'ye kaçak yollardan girdiği tespit edilen 20 kişi de yakalanarak gözaltına alındı. Denetimlerde, uyuşturucudan hakkında arama kararı olan 1 kişi de yakalanarak gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.