DTO’da Uğur Erdoğan, Tekrar Başkan

DTO’da Uğur Erdoğan, Tekrar Başkan

Denizli Ticaret Odası Meclisi’nde yapılan seçimde üyeler eksiksiz bir katılım gösterdiler ve organ seçimlerinde Uğur Erdoğan’ı yeniden başkan seçtiler.

A+A-

Uğur Erdoğan, 18 aylık başkanlık döneminden sonra bu defa da olağan seçime gidip yoluna güven tazeleyerek devam etti. Başkan Erdoğan, tekrardan yönetim kurulu başkanı olarak seçilmesinden sonra yapmış olduğu açıklamada, üyelerin kendilerine güvenerek tekrardan görevlendirdiklerini, kendilerinin Denizli’nin ve ülkenin menfaatlerini ön planda tutarak kaldıkları yerden çalışmaya devam edeceğini ve seçimlerin kaybedenin olmadığını Denizli’nin kazandığını ifade etti.

 

Meclis üyelerinin seçime %100 katılım sağlamasının ve oyları ile yüzde yüz güvendiklerini tescil etmelerinin kendileri için ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu Erdoğan, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Denizli Ticaret Odası’nda meslek komitesi seçimlerinin ardından bugün yani 5 Nisan 2018 Perşembe günü yapılan organ seçimlerinde, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegeleri ile Disiplin Kurulu üyelerini de tespit etti.

 

‘KAZANAN DENİZLİ’

 

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, seçimlerin Denizli ve Türkiye adına hayırlı olması dileklerinde bulunarak, ekipleri ile yaptıkları çalışmaların, takdir gördüğünü ve yeniden seçildiklerini, bu sorumluluğun bilinci ile hareket edip, Denizli ve ülke için projeler üretmeye devam edeceklerini vurgulayarak, seçimlerde kaybedenin olmadığını; Denizli’nin kazandığını ifade etti ve kendilerine güvenerek oy veren üyelere bir kez daha teşekkür ederek “Bizi izlemeye devam etsinler” ifadesini kullandı.

 

Meclis üyeleri, Denizli Ticaret Odası binasının ilk katındaki fuaye alanına kurulan üç sandık ile üç kabinde oylarını kullandılar. 76 isim, Yönetim Kurulu ve Başkanı başta olmak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegeleri ile disiplin kurulu üyelerini seçti.

 

Uğur Erdoğan’ın başkan seçildiği Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı:

 

Melek Sözkesen

Nilgün Ök

Ferruh Dalkılınç

Hasan Aracı

Hasan Kocabay

Hikmet Alpaslan

İbrahim Şenel

Kemal Tuncer

Musa İmançlı

Ramazan Çelikkol

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.