DTO Çalışmalara Başladı

DTO Çalışmalara Başladı

DTO Başkanı Uğur Erdoğan hızlı programına yönetim kurulu, meclis ve meslek komiteleri üyeleri ile bir araya gelerek devam etti.

A+A-

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, 13 gün gibi kısa bir zamanda Meclis üyeleri ile beraber yaptığı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile TOBB ziyaretlerinden meydana gelen “Başkent çıkarması”ndan sonra bu defa da yönetim kurulu, meclis ve meslek komiteleri üyeleri ile buluştu. Kaynaşma ve istişare yemeği düzenleyip, hızlı bir şekilde sahaya inen Başkan Erdoğan, yeni dönemin ilk organizasyonunda, 2018’in yol haritasını çizmek için bundan sonra daha sık bir araya geleceklerini ifade etti ve üyelere hitap ettiği kısa konuşmasında  kendisinin ekibine olan inancının ve güveninin tam olduğunu, ne yaparlarsa ekip olarak yapacaklarını ve hep beraber başaracaklarını dile getirdi.

Denizli Ticaret Odası, yönetim kurulu, meclis ve meslek komite üyelerini, Dedeman Park Otel’de toplanarak yeni dönem çalışmalarına başladı. Yemekten önce kısa bir konuşma yapan Başkan Erdoğan, seçimden önce nasıl bizzat sahada olup tek tek üye ziyaretinde bulundularsa, seçim sonrasında da aynı hızla yine sahalara inerek planlı programlı esnaf ziyaretlerine tüm hızla devam edeceklerini belirtti.

Erdoğan, üyelerin dertleri ile dertleneceklerini, onların beklenti ve isteklerini dinleyeceklerini, var olan eksiklik veya öngörülen noktaları, meclise taşıyacaklarını, meclisten de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, ilgili bakanlıklar, yerel yönetimler ve belediyeler gibi mercilere yani nereye gidilmesi gerekiyorsa oraya gidip sonuna kadar takip edeceklerini, ve ne yapılması gerekiyorsa, hepsini yapacaklarını, yapılan her bir faaliyetten sonra, ticaret odasının bu şehirdeki varlığını ve üyeleri ile esnafına sahip çıktığını daha net bir şekilde göstereceklerini ve bu konuda ekibine olan inancının ve güveninin tamdır olduğunu söyledi.

 

BAŞKAN ERDOĞAN: “BİZ, BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Ticaret Odası olarak çok büyük bir aile olduklarını da vurgulayan Başkan Erdoğan, Denizli Ticaret Odası’nın faaliyetlerinin gittikçe arttığını, bundan sonra da bir veya daha fazla komite ile bir araya gelip, görüşlerini ortaya koyarak istişare edip, faaliyetlerini artırmaya çalışacaklarını, kendilerinin eksikliklerini görebilmeleri ve öneriler alabilmeleri için komitelerin önemli bir rol üstlendiğini, komitelerin çalışıp ve kendi sektörleri ile alakalı konuları gündeme getirmeleri halinde, Denizli’nin tüm sektörlerinin sorunlarını giderme noktasında, ellerinin daha fazla taşın altında olacağını bundan dolayı bu toplantılarının önemsenip ve katılımda bulunulması gerektiğini, kendilerine gelen her konuyu da çözmek için el birliği ile çalışmalarına devam etmeleri gerektiğini dile getirdi ve kişilerin yalnız başına hiçbir şey yapamayacaklarını sadece, ekip olunursa hep birlikte başarıya ulaşabileceklerini kaydetti.

BAŞKAN ERDOĞAN: “NEFES KREDİSİ İÇİN TÜM İMKANIMIZI SEFERBER ETTİK”

Denizli Ticaret Odası olarak bilhassa “Nefes Kredisi” ile alakalı var olan tüm finansmanı olduğu gibi üyelere aktaracaklarının da altını çizen  DTO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, Şükürler olsun; seçimden hemen sonra finansmanlarını 4 bankaya gönderdiklerini, şu an ciddi anlamda birçok bankada bu kaynağın kullanıldığını görmekte olduğunu ve bu durumdan son derece mutlu olduğunu, yeni yapılacak ortak hizmet binasının da hazırlık aşamasının bittiğini; şu anda resmi sürecin işlediğini, üyelerin faaliyetleri ile Denizli’deki diğer kurum ve kuruluşların toplantı gibi organizasyonlarını yapma noktasında daha düzgün ve rahat edebilecekleri bir ortam hazırladıklarını dile getirdi.

YENİ DÖNEMİN İLK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI DA YAPILDI

2018-2022 dönemini içine alacak meslek komitesi, meclis üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği seçimlerinden sonra, Denizli Ticaret Odası’nda ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Uğur Erdoğan başkanlığındaki yönetim kurulu görev dağılımında bulundu.  Hasan Aracı ile Nilgün Ök’ün başkan yardımcılığına getirildiği yönetim kurulunda, sayman üyeliğine ise Ramazan Çelikkol getirildi. Melek Sözkesen, Ferruh Dalkılınç, Hasan Kocabay, Hikmet Alpaslan, İbrahim Şenel, Kemal Tuncer ile Musa İmançlı da yeni dönemde yönetim kurulu üyesi olarak hizmet edecekler

BAŞKAN ERDOĞAN: “ESNAFIMIZA DAHA FAZLA DOKUNACAĞIZ”

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu üyeleri, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, yeni dönemin hayırlı olması dileklerini iletti ve esnafa daha fazla dokunacaklarını ve, evvelki dönemde olduğu gibi yine her fırsatta onlarla bir araya gelerek, sürekli istişare halinde olacaklarını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.