DTO Başkanı'ndan Altın Öğütler

DTO Başkanı'ndan Altın Öğütler

Denizli Ticaret Odası’nda yürütülen Girişimcilik Eğitim Programını tamamlayan 60 kişi daha sertifikalarını aldı.

A+A-

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, girişimcinin cesur olması gerektiğini belirterek, “Risk almadan başarıyı yakalayamazsınız. Hepinizde bu potansiyeli görüyorum. Cesur girişimciler sayesinde Türkiye’nin ekonomisi daha da güçlenecek” dedi.

Denizli Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliği ile yürütülen Girişimcilik Eğitim Programı’nı başarıyla tamamlayan 60 girişimci adayı sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

Denizli Ticaret Odası Toplantı Salonu’ndaki törene, DTO Başkanı Uğur Erdoğan, KOSGEB Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç, Denizli Ticaret Odası Meclis üyeleri Hulusi Ay ve Kubilay Volkan da katıldı.

”AYNI IŞIK VE CESARET VAR”

Denizli insanının girişimci ruha ve cesarete sahip olduğunu belirten DTO Başkanı Erdoğan, “Sertifika almaya hak kazanan girişimci adayı arkadaşlarımızda da aynı ışığı ve cesareti görüyorum. Kurulan her işletme, ekonomimize katkı, insanımıza iş kapısı anlamına geliyor. Bu anlamda girişimci adayı arkadaşlarımız ülkemiz adına da önemli bir sorumluluk üstlenmiş durumdalar. Bir işletme sahibi olmak, mutlaka risk almayı gerektiriyor. Risk almadan başarılı olmanın imkanı yok. Ben de işimi kurarken, projemi bütün yönleriyle, riskleri ve avantajlarıyla inceledim adımımı attım. Siz de risk almaktan çekinmeyin. Ben her birinizin başarılı olacağına inanıyorum. Ayrıca işletmelerinizi kurduktan sonra da sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Açılışlarınıza katılacak, sizleri ziyaret edeceğiz. Sorunlarınızın çözümü için her zaman kapımız açıktır” dedi.

KOSGEB Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç ise KOSGEB onaylı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini tamamlayıp sertifikasını alan girişimci adaylarını tebrik ederek, “Sertifika alan ve iş kurmak isteyen tüm kursiyerlerimizin çözemedikleri veya kafalarına takılan her noktada biz yardımcı olmaya hazırız. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Tören sonunda 60 kursiyere sertifikaları verildi. Yılbaşından bu yana Denizli Ticaret Odası’ndan sertifika alan girişimci sayısı 240 oldu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.