DTB Yönetim Kurulu Başkanı Değişmedi

DTB Yönetim Kurulu Başkanı Değişmedi

Denizli Ticaret Borsası üyelerince 1 Nisan 2018 Pazar günü gerçekleştirilen seçimde seçilen 14 kişilik Borsa Meclisi, organ seçimlerinde, DTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili’yi tekrar Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçerek yola devam kararı aldı.

A+A-

Denizli Ticaret Borsası’nda yapılan organ seçimlerine, 1 Nisan 2018’de Borsa Meclisine seçilen tüm meclis üyeleri katılımda bulundu. Gerçekleştirilen seçimlerde, Borsa Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcısı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri oylamalar ile tespit edildi. Meclis Başkanı olarak İbrahim Yayan seçilirken, Yönetim Kurulu Başkanı olarak da İbrahim Tefenlili ile yola devam kararı alındı.

 

Seçim sonuçları hakkında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Tefenlili kendilerini bu göreve tekrar layık gören tüm üyelere teşekkür ettiğini, Denizli Ticaret Borsası olarak şehrin ve ülkenin kalkınması için Meclis ve Yönetim Kurulu ile beraber var güçleri ile çalışacaklarını ifade etti.

 

Denizli Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen seçimlerinde, Meclis Başkanı olarak İbrahim Yayan, Yönetim Kurulu Başkanı olarak İbrahim Tefenlili seçilirken, Meclis Başkan Yardımcısı olarak Yüksel Tanrıkulu, Yönetim Kurulu Üyeleri de Ayhan Sabanoğlu, Halil Pekdemir, Özay Tanrıverdi ve Cemal Kobaş olarak seçildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.