DTB Kararını Verdi: İstikrara Devam

DTB Kararını Verdi: İstikrara Devam

Denizli Ticaret Borsası’nda dün yapılan seçimde Borsa üyeleri tarafından yeni Borsa Meclisi seçildi. Seçimde kesin olmayan sonuçlara göre seçimi İbrahim Tefenlili’nin olduğu liste kazandı.

A+A-

1 Nisan Pazar günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında Denizli Ticaret Borsası hizmet binasında yapılan seçimlerde DTB üyeleri sandığa gitti. 542 seçmen üyeden 250 üyenin oy kullandığı seçimlerde, 247 oy geçerli sayılırken, seçime, tek liste ile girildi. İbrahim Tefenlili’nin de olduğu liste kesin olmayan sonuçlara göre seçimi kazandı. İbrahim Tefenlili “4 yıl daha hizmet etmek için yeniden aday olduk, kesin olmayan sonuçlara göre listemizde yer alan 14 meclis üyemiz ile tekrar seçildik. Önceki meclis üyelerimizden 7 tanesi yeni Meclisimizde de yer alırken, 7 yeni üyemiz de Meclisimize girdi. Bundan önceki Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimize hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca demokratik hakkını kullanarak oy kullanmaya gelen tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Seçimden sonraki süreci değerlendiren İbrahim Tefenlili, hafta içinde, seçim kurulu tarafından kesin sonuçlar açıklandıktan sonra önümüzdeki hafta ilk Borsa Meclis toplantısının yapılacağını ve toplantıda, 14 Meclis Üyesi içerisinden yeni Meclis Başkanı ve yeni Yönetim Kurulu’nun seçileceğini söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.