DP'nin Bozkurt Aday Adayı Şengün Oldu

DP'nin Bozkurt Aday Adayı Şengün Oldu

Siyasi partilerde 31 Mart 2019 yerel seçim hareketliliği başladı . Seçimlerde belediye başkanlığına aday olanlar  başvurularını partilerinin, il ve genel merkez teşkilatlarına yapmaya başladılar.

A+A-

Demokrat Partinin geçmiş dönemlerde değişik kademelerinde başarılı şekilde görev yapan Davut Şengün de Bozkurt Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi müracaatta bulundu.

Demokrat Parti Denizli il Başkanı Aşkın Çelik Şengün’ün başvurusu ile alakalı: “Demokrat Parti Ülkemizin En eski Partisidir. 72 yıldır dimdik ayaktadır. Rahmetli menderesin söylediği gibi “yeter söz milletindir” diyerek yola çıkan bir misyonun sahibi olarak aday olmuş olan Davut Şengün abimize çok teşekkür ediyorum partisine sadakatle bağlı olup hiç bir partiye partisini değişmeyen, “partim varsa ben varım” diyen yiğit ve cesur adayımıza başarılar diliyorum  Demokrat Parti İl Teşkilatı’mıza  gelerek aday adaylık başvurusunu yaptı ve kendisi bizlere teslim etti” ifadelerini kullandı.

Şengün “Bugün Bozkurt Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatımızı yaptık. Her şey Daha Güzel Bir Bozkurt için.” dedi.

Davut Şengün Kimdir ?                                                                                                                                                     

1948 yılı bozkurt başçesme de dünyaya geldim. 1970 yılı denizli Sümerbank ta işçi olarak çalıştım. 1976 yılında A.P denizli meclis üyeliği 1990 yılına kadarda teksif sendikasında sendika başkanlığı yaparak çeşitli görevlerde bulundum. 1990 yılında emekli olduktan sonra 1994-1999 yılları arasında DYP den bozkurt il genel meclisi üyesi oldum. Şu an bozkurt D.P ilçe başkanı olarak görev yapmaktayım.  31 Mart yerel seçimlerinde bozkurt belediye başkanlığına adayım.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.