DP Çardak ve Sarayköy Başkan Adayları Açıklandı

DP Çardak ve Sarayköy Başkan Adayları Açıklandı

DP’den 31 mart 2019 yerel seçimleri ile alakalı açıklamalar devam ediyor. Son olarak gerçekleştirilen açıklama ile Çardak ve Sarayköy ilçeleri için adaylar ilan edildi.

A+A-

Çardak’ta Adnan Menderes Çardak

Demokrat Parti Ülkemizin En eski Partisidir 72 yıldır dimdik ayaktadır rahmetli menderesin söylediği gibi yeter söz milletindir diyerek yola çıkan bir misyonun sahibi olarak aday olmuş olan ve aynı adı taşıyan Çardak doğumlu Adnan Menderes Çardak İlçemiz Belediye Başkan Aday Adayımızdır. Çardak ilçemizde menderes ailesi 3 kuşak olarak İlçe Başkanlığı yapmıştır.

1984-1994 DYP yönetim kurulu üyeliği,1994 yılında mahalli seçimlerinde DYP’den Belediye Meclis Üyeliği yapan, 1995 yılında Milli Eğitim Müdürlüğüne memur olarak atanmış ve 2012 yılında emekli olduktan sonra tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır. Demokrat Parti İlçe Başkanı olarak görev yapmıştır.

İl Başkanı Aşkın ÇELİK yaptığı konuşmada  Büyükşehir Belediye Başkanlığı için eski milletvekilleri ile Sayın Genel Başkanımız Gültekin UYSAL bizzat kendisi görüşmektedir. Herhangi bir İttifak söz konusu olursa Genel Başkanımızın takdiri olup, gereği ne ise yapılacağını ve alacağı her karar da Denizli İl teşkilatı olarak arkasındayız dedi

Sarayköy’de Sevim Yalçıner

Demokrat Parti olarak hem Türkiye genelinde, hem de yerelde, hazırlıklarımızı müstakil mücadelemiz adına yapmaktayız. Bu kapsamda Sarayköy İlçemizde Belediye Başkan Aday Adayı olarak Sarayköy Doğumlu olup, 2002 yılında Denizli devlet hastanesi başhemşireliğinden emekli, hiç aralıksız 2002’ den bu güne kadar demokrat parti kıratın yanında olan, 2003 yılında DYP kadın kolları il başkanlığına atanıp, 2,5 yıl kadın kolları il başkanlığı, 2006 yılında seçimle gelerek 5 yıl kadın kolları il başkanlığı yapmış ve daha sonra il yönetiminde yer almış olan, Genel merkez delegesi, ayrıca çeşitli sivil toplum derneklerinde de görev alan Sevim YALÇINER’dir...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.