Döverek öldüren katil yakalandı!

Döverek öldüren katil yakalandı!

Dün sabah Denizli'de kaldığı apart dairesinde ölü olarak bulunan ve dövülerek hayatını kaybettiği belirlenen Azeri asıllı Türkay İsayova adlı kadının katil zanlısının tutuklandığı belirtildi.

A+A-

Dün Denizli'nin Merkezefendi ileçsindeki bir apartta yaşanan olayda Azeri asıllı Türkay İsayova adlı kadının dövülerek öldürüldüğü belirlenmişti. Katil zanlısının yakalandığı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Dün sabah 09.00 sıralarında Hürriyet Mahallesi 1018 Sokak'taki bir apartta meydana gelen olayda 2 çocuk annesi 33 yaşındaki Azeri asıllı Türkay İsoyava kaldığı dairede komşuları tarafından ölü olarak bulunmuştu. Polisin olay yerine gelemsi sonrasında Azeri kadının yapılan ilk incelemelerde dövülerek öldürüldüğü belirlendi.

Katil Tutuklandı

Türkay İsayova’nın öldürülmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında cinayet zanlısı olarak M.Ö. polis tarafından gözaltına alındı. Denizli Emniyetinde devam eden sorgusunun ardından zanlı M.Ö. Denizli Adliyesi'nde çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.