Dostluk Maçı Yarın Oynanacak

Dostluk Maçı Yarın Oynanacak

İran Türkleri’nin futbol takımı Çal ilçesinde geliyor ve Çal Belediyesjpor ile dostluk maçı yapacak.

A+A-

İranlı Türkler’in desteklemiş olduğu ve her maçında seyirci rekoru kırmış olan ve ortalama 80 bin kişiye oynayan Traktörsazi futbol takımı, son senelerde Ege futbolunda ismini çok sık duyurmuş olan Çal Belediyespor ile 12 Eylül tarihinde yani yarın Çal ilçesinde dostluk maçı yapacak. Maçın başlama saati 16.00.

Güney Azebaycan Türklüğü’nün sembolü olan Traktör futbol takımı İran liginde en çok taraftara sahip olan takımdır. İranlı Türkler’in desteklemiş olduğu ve maçlarını yaklaşık 80 bin kişiye oynayan Traktörsazi, dostluk maçı yapmak amacı ile Çal ilçesinde davet edildi. 1970’de bir traktör şirketinin desteğiyle kurulmuş olan takım, kısa sürede İran’daki Türk halkının simgesi oldu.

AKCAN: “KARDEŞLERİMİZİ AĞIRLAYACAĞIZ”

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, İranlı Türk kardeşleri Çal ilçesinde ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, İran’da en büyük taraftar kitlesine sahip olan ve Türkler’in sembolü olan futbol takımının, misafir edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

TATAR: “DOSTLUK VE KARDEŞLİK ADINA”

Çal Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Tatar’sa, 2 takım arasında oynanacak olan hazırlık maçının dostluk ve kardeşlik namına büyük önem taşıdığını dile getirerek, Çal İlçe Stadı’nda oynanacak olan maça tüm futbolseverleri, Çallı hemşehrilerimizi beklediklerini sözlerine ekledi.

Çal Belediyespor-Traktöktörsazi maçı yarın saat 16.00’da Çal İlçe Stadı’nda oynanacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.