Dört Gözle Beklenen Özellik WhatsApp’a Geliyor

Dört Gözle Beklenen Özellik WhatsApp’a Geliyor

WhatsApp kullanıcıları tarafından uzun bir zamandır beklenen ve daha evvel Instagram’a gelen o özellik şimdi de WhatsApp’a geliyor. İşte detaylar…

A+A-

Dünyanın en popüler iletişim uygulaması olan WhatsApp’a uzun bir süredir gelmesi beklenene karanlık mod’un yakın zaman içinde kullanıcılara sunulacağı ifade edildi. Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde olan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp platforma entegre edilebilecek yeni bir özellik ile gündeme geldi.

Android ve İOS’a Gelecek

Önemli kaynaklardan tarafından yapılmış olan bir sızıntı ile beraber ortaya çıkan ve Android ve iOS kullanıcılarına sunulacak olan yeni mod uzun bir zamandır bu müjdeyi bekleyenleri sevindirdi.

Konu hakkında açıklama yapmış olduğu başarılı sızıntılar ile tanınmış olan WABetaInfo tarafından yapıldı. Uygulamanın son yayınlanmış olan APK’larını inceleyen WABetaInfo şirketin Karanlık Mod üstünde çalıştığını ifade etti.

WABetaInfo, gece modunun OLED ekranlı iOS (iPhone) ve Android cihazlar ile oldukça uyumlu bir biçimde çalışacağının da altını çizdi. Bir başka ifade ile geçtiğimiz dönemde yine Facebook'un bünyesinde olan Instagram'a gelen bu özellik kısa zaman içinde WhatsApp kullanıcılarının da beğenisine sunulacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.