Dolandırıcılara Göz Açtırılmıyor

Dolandırıcılara Göz Açtırılmıyor

Denizli'de kendilerini polis-savcı olarak tanıtan dolandırıcılar yakalandı.

A+A-

Kendilerini polis-savcı olarak tanıtan şüphelilere yönelik 3 aylık yapılan takipli çalışmalarda vatandaşları telefon ile arayarak kendilerini Polis ve Savcı olarak tanıtan şüphelilere yönelik operasyonlar gerçekleştirildi.

‘Vatandaşlara kimlik bilgilerinin çeşitli terör örgütleri tarafından kullanıldığını, şüpheli şahısları yakalamak için bankadaki paralarını yada evlerinde bulunan ziynet eşyalarını vatandaşı telefonda sürekli konuşturmak ve yönlendirmek sureti ile belirttikleri yere poşet içerisinde ziynet eşyalarını, paralarını bıraktırarak yada kendisini polis olarak tanıtan şahsa elden teslim ettirmek sureti ile toplamda 20 tam altın, 14 bilezik, 1,5 metre altın zincir, 1 yarım altın, 13 çeyrek altın, 2 saat, 2  yüzük, 1 altın zincir, 1660 Euro, 17.200 TL dolandırılması olayları ile ilgili Denizli, İstanbul ve Şanlıurfa'da 7 şüpheli yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Dosya kapsamında 5 şüpheli tutuklandı ve 2 şüpheli savcılıktan serbest bırakıldı.

Yapılan çalışmalarda Nazilli ilçesinde 1, Isparta ilinde 1, Bekilli ilçesinde 2 Babadağ  ilçesinde 1 Honaz ilçesinde 1, Denizli il Merkezinde 5 olay olmak üzere toplam 11 olay aydınlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.