"DOĞU TÜRKİSTAN'DA TÜRK SOYKIRIMI" 

"DOĞU TÜRKİSTAN'DA TÜRK SOYKIRIMI" 

Doğu Türkistan davasının samimi dostu ve destekçisi kıymetli dostumuz  Gazeteci Yazar Sayın Ozan Pekgöz'un "DOĞU TÜRKİSTAN'DA TÜRK SOYKIRIMI"  adlı kitabı çıkmıştır.

A+A-

Doğu Türkistan davasının samimi dostu ve destekçisi kıymetli dostumuz  Gazeteci Yazar Sayın Ozan Pekgöz'un "DOĞU TÜRKİSTAN'DA TÜRK SOYKIRIMI"  adlı kitabı çıkmıştır. Kendilerine teşekkür ederiz. Allah razı olsun.

Yeni çıkan Kitabı ile ilgili olarak sosyal medya hesabında şu çarpıcı sözleri  paylaşmıştır : "  İleri Yayınları ile birlikte Yeni kitabım matbaadan çıktı: "Doğu Türkistan'da Türk Soykırımı"

Doğu Türkistan'daki Türk soykırımı, İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra yaşanan en büyük soykırım tertibidir. Bir halkı tümüyle ortadan kaldırmak üzere tasarlanan tüm bu süreç, maalasef Türkiye'de bile korkunç bir sessizlikle geçiştiriliyor.

Doğu Türkistan'daki Müslüman Türk toplumu, Çin devleti tarafından toplama kamplarında sistemli bir asimilasyona tabi tutuluyor. Bu kamplardan ya ölünüz çıkıyor ya da ruhunuz. Ölünüzün organları satılırken ruhunuzun ölüsü üretimin çarklarını çeviriyor!

Çin devleti, Müslüman Türk ailelerindeki herkesi ayrı bir yere gönderip aileyi paramparça ediyor. Ortada kalan küçük çocuklar, açlık ve soğuktan ölmezse Çin'in yatılı okullarına gönderilip vatanına ve milletine düşman, fanatik ÇKP fedaileri olarak yetiştiriliyor.

Bu kitap, yüzünüzü güldürmeyecek.

Ama çaresizliği hissedip en azından yerinizde çırpınırsanız Doğu Türkistan'ın bir umudu daha olacak.

fb-img-1727376661860.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.