Devletin Zirvesi Denizli’de Buluştu

Devletin Zirvesi Denizli’de Buluştu

Denizli hareketli bir günü geride bıraktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli'ye gelişi ile alışılmışın dışında bir cumartesi yaşandı Denizli'de.

A+A-

Daha önce açıklandığı Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Denizli'ye geldi. Erdoğan öncelikle Nihat Zeybekci'nin oğlunun nikahına katıldı. Bu arada Delikliçınar'da güvenlik en üst seviyeydi. Alan giriş ve çıkışlarda önlemler alınırken çevre dükkanlarda da aramalar yapıldı ve keskin nişancılar yerlerini aldı. 

NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Denizli’de evvelki dönem Ekonomi Bakanı, Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Şükrü Zeybekci, Elif Sertkan ile dünya evine girdi.

Genç çiftin nikah törenlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı aziz Kocaoğlu ve pek çok davetli katıldı. Zeybekci çiftinin nikahları Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından kıyıldı. Nikah şahitliğini yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç çifte mutluluklar diledi. Çiftin şahitleri ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli ve Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça idi.

Nikah töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Nikaha resmi şahitli olarak katıldık. Allahtan gençlerimize saat diliyorum. Aynı yastıkta yaşlansınlar. Rabbim evlatlarımızın açısını ailelerine yaşatmasın. Mutluluklar paylaşıldıkça artar. Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah kerim” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan evlilik cüzdanını gelin Elif Zeybekci’ye verdi. Okunan dua ve çekilen aile fotoğrafı ile nikah töreni sona erdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan miting alanına geçti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.