Dev Tesis Açılıyor

Dev Tesis Açılıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Mayıs Mahallesi’nde yapımı biten 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılışı bu akşam yani 22 Mayıs Salı yapılıyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımda bulunacağı açılış töreni ve iftar programına tüm vatandaşlara davetini sundu.

 

Denizli’nin en büyük gereksinimleri arasında olan ulaşım sorununu çözmek için milyonlarca liralık yatırımı gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Mayıs Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılışı ve iftar programı bu akşam yapılıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Kayalık Caddesi girişindeki Hacı Kaplanlar Cami karşısında yapacağı iftar programı ile beraber saat 20.00'de açılışı yapılacak dev tesisin hizmete girişinden dolayı yapılan törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katılacak. 15 Mayıs Mahallesi'nde yapılan ve 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkıyla bölge trafiği rahat bir nefes alacak.

 

Kent trafiği rahatlıyor

 

Denizli'nin daha konforlu, kaliteli ve daha güvenli ulaşım olanağına kavuşması için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehir trafiğini rahatlatmak için yaptıkları projeler arasında yer alan 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın Denizli'ye hayırlı uğurlu olmasını dileklerini iletti ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımı ile bugün akşam yapılacak olan Denizli Büyükşehir Belediyesi 15 Mayıs Katlı Otoparkımızın açılış töreni ve iftar yemeğine tüm halkın davetli olduğunu söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.