DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

Basketbol Süper Ligi’ne iki mağlubiyetle başlayan Merkezefendi Basket, sahasında oynayacağı Beşiktaş maçını kazanıp ilk galibiyetini almak istiyor.

A+A-

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Denizli temsilcisi Merkezefendi Basket, lige iki mağlubiyetle başlayarak taraftarlarını hayal kırıklığını uğrattı. Hafta sonunda seyircisi önünde Beşiktaş’ı konuk edecek yeşil siyahlı ekip, rakibini mağlup ilk galibiyetini elde etmek istiyor.

Yeşil siyahlıların Kulüp Başkanı Veli Deveciler, ligde zor bir dönemden geçtiklerini, rahat bir nefes almak için galibiyetlere, bunun için de taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi. Beşiktaş maçının büyük önem taşıdığını belirten Deveciler, “Çok önemli bir maça hazırlanıyoruz. Beşiktaş ile kendi evimizde, yani PAÜ Arena’da oynayacağız. Bu zorlu maç öncesi iyi hazırlandık. Çok güçlü ve inandığımız bir ekibimiz de var. Seyircimiz bu zorlu müsabakada yanımızda görmek istiyoruz. Bu mücadelenin, kavganın içinde yalnız kalmak istemiyoruz. Dostlarımızı, Denizli’yi ve basketbolu seven herkesi cumartesi günü saat 15.30’da Pamukkale Üniversitesi spor salonuna bekliyoruz. Denizli’nin coşkusunu, takımına nasıl sahip çıktığını hep birlikte gösterelim” diye konuştu.

BU TAKIM DENİZLİ’NİN TAKIMI…

Takımın Denizli’nin takımı olduğunu belirten Deveciler, “Göreve başladığımızdan bu yana görmediğimiz şey kalmadı. Bu takım zaten Denizli’nin takımı; isimlere takılı kalmayalım. Bu sene taraftarlarımızla da iç içe olacağız. Daha keyifli maçlar izleyecekler. İlk maçtan son maça kadar isteyen ve coşkulu bir takım ortaya çıkardık. Aidiyet duygusu çok önemli, birlikte olmamız gerekiyor. Böyle olursa birçok şeyi birlikte yapabiliriz” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.