DESKİ Genel Müdürü Görevden Alındı

DESKİ Genel Müdürü Görevden Alındı

Denizli BüyükŞehir Belediyesi’nin  en büyük iştiraki olan kuruluşlardan biri olan Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Aydın, yıldırım hızıyla görevinden alındı.

A+A-

HERKESİN ALKIŞLADIĞI BİR ATAMAYDI…

Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı ve Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı görevlerinde bulunan, su konusunda Türkiye’de isim yapmış önemli otoritelerden biri olan Prof. Dr. Ali Aydın’ın göreve getirilmesi, ilgili çevreler tarafından olumlu karşılanmıştı.


ŞOK ETKİSİ YARATTI…

Böylesine donanımlı bir genel müdürün, daha 4-5 ay geçmeden görevden alınması, aynı çevreler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Özellikle Kurumdaki yolsuzluklar konusunda çok ciddi bir çalışma içerisinde olduğu ve 2-3 dosyayı hazırlayarak, savcılığa sunma aşamasına getirdiği ileri sürülen Genel müdür Aydın’ın, böyle bir dönemde görevden alınması kafaları karıştırdı.

BU NE SEVİYESİZLİK, KURAL TANIMAZLIK VE TERBİYESİZLİK…

Öte yandan, DESKİ personelinin büyük bir gölümü, genel müdürlerinin görevden alındığını Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’ndan veya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülen Bozbaş’tan değil de kısa bir süre önce Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden  DESKİ Strateji ve Abone Daire Başkanlığına atanan Egemen Emre Beşli tarafından, DESKİ personeline tebliğ edildiği yönündeki iddialar hem hayretle  hem de ‘seviyesizlik, kural tanımazlık ve bürokratik terbiyesizlik’ olarak yorumlandı.

KENDİSİNE SORUN…

Öte yandan telefonla kendisine ulaştığımız görevden alınan genel müdür Prof. Dr. Ali Aydın, görevden alınma olayını doğruladı ve “Gerekçe konusunda benim bir bilgim yok. Sayın Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’na sorun” dedi

Kaynak : Şifre Haber

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.