Derman Olmaya Geliyoruz

Derman Olmaya Geliyoruz

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar yaptığı açıklama ile  “Belediye Personeli İşsiz Kalacak mı?” sorusunu cevapladı.

A+A-

“DEVLET’TE DEVAMLILIK ESASTIR”

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanacak değişimin ardından belediye personelinin sıklıkla kendisine yönelttiği “işsiz kalacak mıyız?” sorularına cevap verdi. Bahtiyar “Devlet’te devamlılık esastır. Belediye personelimiz ve aileleri müsterih olsun. Çalışan, emek veren, alın teri döken belediye personelinin tamamı bizim dönemimizde de görevlerine devam edecektir” dedi.

“FERMAN YAZMAYA DEĞİL, DERMAN OLMAYA GELİYORUZ”

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, son günlerde 1 Nisan’da Büyükşehir Belediyesi’nin el değiştirmesi durumunda belediye personellerinin kendisine sıklıkla sorduğu işlerinden çıkartılacağına ilişkin sorulara yanıt verdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Devlet’te devamlılık esastır, tüm belediye personelimiz 31 Mart’tan sonra çalışmalarına devam edeceklerdir, ayrıca belediyede yaşanan ücret adaletsizliklerini de ortadan kaldıracağız. Millet İttifakı’nın gücünden korkanlar böyle mesnetsiz dedikodularla belediye personelimizi etkilemeye çalıyor. Ancak bilinmelidir ki bizler ferman yazmaya değil, derman olmaya, derman belediyecilik ile Denizli’mizi tanıştırmaya geliyoruz” diyerek iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

“EMEĞE VE EMEKÇİYE DEĞER VERİYORUZ”

7/24 Hizmet anlayışıyla Denizli’de hizmet veren Büyükşehir Belediye personellerine emeklerinden dolayı teşekkür eden Bahtiyar, “Emekçilerimiz ve emekleri bizim için önemli, yeni dönemde de her personelimiz hizmetlerine devam edecek. Bu konuda sözümüz var, Derman belediyeciliği anlayışımızda personellerimizle birlikte Denizli’yi nakış gibi işleyeceğiz. Denizli’yi mutlu insanların, huzur içinde yaşadığı bir merkez haline getireceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.