Derman Belediyecilik İçin Nabız Yokluyor

Derman Belediyecilik İçin Nabız Yokluyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca CHP Genel Merkezin görevlendirmesi ile aday tespit etme çalışmaları için Sakarya iline gitti.

A+A-

Heyet Başkanlığını Gülizar Biçer Karaca'nın yapmış olduğu CHP Heyetinde CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da bulunuyor.

2 gün devam eden programa CHP Sakarya İl Başkanlığı'ndan başlamış olan CHP Heyeti Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır ve İl Yöneticileriyle beraber Sakarya Muhtarlar Federasyonu'nda muhtarlarının görüşlerine kulak verdi. Şehirdeki sivil toplum örgütleri meslek odaları ve platformların beklentilerini ve taleplerini almış olan CHP heyeti Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile İnşaat Mühendisleri Odasına ziyarette bulundu.

Programın 2. gününde Adapazarı Merkez İlçe Başkanlığında partililerin görüşlerini alıp programa başlamış olan CHP Heyeti Erenler Serdian Arifiye ve Sapancı İlçe başkanlıklarında ziyaretlerine devam etti.

Geniş Bir Mütabakat

CHP Genel Başkan Yarımcısı Denizli Milletvekili Biçer Karaca 2 gün süresince şehrin nabzını tuttuklarını ifade etti ve değişik kesimlerin görüşlerini aldıklarını geniş bir mutabakatla çalışmalara devam ettiklerini, Derman belediyecilik anlayışını hayata geçireceklerini, CHP örgütünün toplumun değişik kesimlerinin beklenti ve önerilerine raporlarında yer vereceklerini, vatandaşın derdine derman olacak politikaları hayata geçirmek amacı ile var güçleri ile çalışmalarına devam edeceğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.