Dereceye girmişti canına kıydı

Dereceye girmişti canına kıydı

Denizli’de 2 Aralık tarihinde düzenlenen 23. Türkiye Liselerarası Felsefe Olimpiyatlarına katılan ve dereceye giren 18 yaşındaki Harun Berat Yaşadı, yaşadığı Nazilli İlçesi Yıldıztepe Mahallesi’ndeki evinde kendini ipe asarak yaşamına son verdi.

A+A-

Annesi ve babası öğretmen olan 18 yaşındaki Harun Berat Yaşadı’nın kendini iple astığını gören komşuları, sağlık ekipleri ve emniyet güçlerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahale yaptıktan sonra hastaneye kaldırdılar. Hastanede yapılan bütün müdahalelerle rağmen Yaşadı, hayatını kaybetti.

 

Denizli’de yapılan Türkiye Liselerarası Felsefe Olimpiyatlarına katılan ve dereceye giren Yaşadı’nın, neden intihar ettiği bilinmez iken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. , ÖĞRETMENİ TEBRİK ETMİŞTİ Denizli’de, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’nde yapılan 23. Türkiye Liselerarası Felsefe Olimpiyatlarına katılan Harun Berat Yaşadı’nın, Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi’ndeki öğretmeni, Bahtiyar Türk, 3 Aralık’ta sosyal medya hesabında, “ Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi olarak 23. sü yapılan Felsefe Olimpiyatına katıldık. Öğrencimiz Harun Berat Yaşadı Denizli'de yapılan bölge finallerinde Okulumuzu temsil etti. Felsefe Olimpiyatları Denizli Bölge Sorumlusu Dr. Yüksel Marım' a ev sahibi İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Hayrullah Akgün ve Öğrencilerine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” paylaşımında bulunmuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.