Denizlispor’un Yeni Hocası İldiz

Denizlispor’un Yeni Hocası İldiz

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor’da, Osman Özköylü'den boşalmış olan teknik direktörlük koltuğuna Yücel İldiz geldi.

A+A-

İstanbul'da başkan Mustafa Üstek’le bir görüşme gerçekleştiren tecrübeli hoca Yücel İldiz'in, 1+1 senelik sözleşme imzalayacağı ifade edildi. 65 yaşındaki Yücel İldiz daha evvel Eskişehir, Giresunspor, Karabük, Yeni Malatyaspor, Adana Demirspor, Orduspor ve Samsunspor gibi takımları da çalıştırmıştı.

2000-2001 sezonunda Malatyaspor, 2009-2010 yıllarında ise Karabükspor'u Süper Lig'e çıkarmış olan İldiz, Denizlispor ile olmaktan mutlu olduğu, tüm tecrübesini takıma yansıtıp güzel bir sinerji meydana getirmeye çalışacağını, kendisine bu teklifi getirenleri mahcup etmek istemediğini ve takımın başarısı için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Elimden Geleni Yapacağım

Konu ile alakalı açıklamada bulunan Başkan Mustafa Üstek ise yeni teknik adamın camiaya hayırlı olmasını diledi ve İldiz ile güzel bir grafik yakalamak istediklerini, deneyimli hocaya güvenlerinin tam olduğunu ve kendisine başarılar dilediğini belirtti.

Geçtiğimiz günler yönetim ile anlaşamayan Osman Özköylü ve ekibi genel kurul kararı ile görevden alınmışlardı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.