Denizlispor'un rakibi Adanaspor

Denizlispor'un rakibi Adanaspor

Spor Toto 1. Lig 11. hafta maçında Denizlispor evinde Adanaspor ile karşı karşıya geliyor.

A+A-

Spor Toto 1. Lig 11. hafta maçında Denizlispor sahasında Adanaspor'u konuk ediyor. Sezona oldukça iyi başlayan ve aldığı üst üste galibiyetlerle zirveye emin adımlarla yaklaşan yeşil siyahlılar zorlu Adanaspor engelini de kayıpsız atlatmak istiyor.

 

Spor Toto 1. Lig'de Denizlispor, 3 Kasım Cumartesi günü saat Denizli Atatürk Stadı'nda Adanaspor'u ağırlıyor. Saat 13.30'da başlayacak olan Denizlispor Adanaspor karşılaşması beIN SPORTS MAX ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

Son iki haftada önce deplasmanda Afjet Afyonspor'u sahasında 3-0 deviren Denizlispor ardından geçen hafta da deplasmanda Altay'ı 3-1 ile geçerek ligde 19 puanla 3. sıraya yerleşti. İnişli çıkışlı bir grafik sergileyen ve alt sıralardan kurtulmak isteyen Adanaspor ise geçen hafta deplasmanda Karabükspor'u 4-0 ile geçmeyi başardı.

 

Denizlispor ile Adanaspor daha önce tarihlerinde 34 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçların 16'sını Denizlispor, 11'ini ise Adanaspor kazanırken iki takım arasında son olarak 22 Şubat 2018 tarihinde oynanan karşılaşmayı yeşil siyahlılar evinde 3-1 kazanma başarısını göstermişlerdi.

 

DENİZLİSPOR - ADANASPOR

 

Stat: Denizli Atatürk

Tarih: 3 Kasım Cumartesi

Saat: 13.30

Yayın: beIN SPORTS MAX

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.