Denizlispor'un ateş hattındaki mücadelesi! İşte kalan maçlar

Denizlispor'un ateş hattındaki mücadelesi! İşte kalan maçlar

Spor Toto 1. Lig'de bitime iki hafta kala küme düşme hattındaki yarış kızıştı. 4 adayın bulunduğu alt sıralardan kurtulma savaşında büyük bir mücadele yaşanıyor.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada Denizlispor deplasmanda Samsunspor ile 1-1 berabere kalarak çok önemli 1 puanın sahibi oldu. 2-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmayan yeşil siyahlılarda güne damgasını vuran isim ise Mehmet Akyüz oldu.

Samsunspor deplasmanında aldığı 1 puan ile kümede kalma yolunda çok önemli bir avantajı da cebine koyan Denizlispor'da büyük bir sevinç yaşanıyor. Daha önceden küme düşmesi kesinleşen Manisaspor ve Gaziantespor'un yanında bir takım daha 1. Lig'e veda edecek. Bu takım arasında Samsunspor, Denizlispor, Adana Demirspor ve Eskişehirspor yer alıyor.

35 puanlı iki takımdan biri olan Samsunspor bu hafta Giresunspor deplasmanına giderken son hafta sahasında Ümraniyespor'u konuk edecek. Aynı puana sahip Denizlispor'da bu hafta sahasında Gaziantepspor'u ağırlarken son haftada Boluspor deplasmanında olacak.

37 puanlı iki takımdan Eskişehirspor bu hafta sahasında Boluspor'u konuk ederken son hafta deplasmanda Adanaspor'a konuk olacak. Aynı puana sahip diğer bir takım olan Adana Demirspor'da bu hafta Altınordu ile kendi evinde son hafta ise deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

KÜME DÜŞME HATTINDA KALAN MAÇLAR

16. Samsunspor (35 Puan)

Giresunspor (D)

Ümraniyespor

15. Denizlispor (35 Puan)

Gaziantepspor

Boluspor (D)

14. Adana Demirspor (37 Puan)

Altınordu

Ankaragücü (D)

13. Eskişehirspor (37 Puan)

Boluspor

Adanaspor (D)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.