Denizlispor Tisdell’i Deniyor

Denizlispor Tisdell’i Deniyor

Transferde en son Çaykur Rizespor'un eski futbolcusu Recep Niyaz ile 3 senelik sözleşmeye imza atan Denizlispor, Tonia Tisdell'i de Kızılcahamam'a getirdi. 

A+A-

Geçtiğimiz yıl Ankaragücü formasını terleten Liberyalı forvetin bir süre kampta takım ile çalışacağı ifade edilirken, teknik direktör Osman Özküylü'nün gösterdiği performansına göre Tisdell'in transferine onay verip vermeyeceği dile getirildi. 2009 senesinde Osmanlıspor'a gelmiş olan 26 yaşındaki futbolcu, Karşıyaka, Ankaragücü, Mersin İY ve Şanlıurfaspor takımlarında mücadele etti.

İlk Hazırlık Maçında Galibiyet

Takviye çalışmalarına da tüm hızla devam eden yeşil siyahlılar, Kızılcahamam kampındaki ilk hazırlık maçında İran ekibi Tractor Sazi ekibini 3 - 0 yendi. Kızılcahamam İlçe Stadı'nda 35'er dakikalık iki devre oynanmış olan karşılaşmada Denizlispor'un 2 golünü Cihan ve bir golünü Gökhan Süzen attı. Asil Kaan, Muhammet Himmet, Taha Can, Abdülkerim, Kerem Can, Mbamba, Burak, Aissati, Cihan, Burak Çalık ve Mehmet Akyüz 11 ile sahaya çıkmış olan Denizlispor'da Osman Özköylü’nün pek çok futbolcuya şans verdiği öğrenildi. 

Ayrıca Denizlispor'un prensipte anlaşmaya varmış olduğu Recep Niyaz da dün Kızılcahamam kampına katıldı. Başkan Mustafa Üstek’in ise futbolcunun işlemlerini tamamlamak için Ankara'ya gittiği öğrenildi.

Denizlispor, iki sezondur kadrosuna almak istediği Recep Niyaz’da mutlu sona ulaşmıştı. Çaykur Rizespor yönetimini ikna eden yeşil siyahlı yönetim futbolcu ve kulübü ile prensip anlaşmasına vardıklarını dün açıklamışlardı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.