Denizlispor Taraftarına Müjde

Denizlispor Taraftarına Müjde

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlispor’un yapılması planlanan yeni stadı ile alakalı önemli bir açıklamada bulundu.

A+A-

Ak Parti İl Binasında yapılan aday toplantısında konuşma yapan Zolan, Mart 2014 yerel seçimlerinde verilmiş olan 40 bin kişilik yeni stat projesi sözünü tutacaklarını ifade etti. Partisi tarafından yeniden Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Zolan, verdikleri sözü tutacaklarını, şehrin en büyük markası olan Denizlispor’a yeni bir stat kazandıracaklarını yeni stadın Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından projelendirildiğini, kendilerinin de yerini tam olarak belirlediklerini, meclisten de kararın geçtiğini ve yerinin Ankara - İzmir Çevre yolu Pamukkale Kavşağı'nın hemen yanında ve bunun için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.

Stat ile alakalı Gençlik ve Spor Bakanlığında projenin son aşamasına gelindiğini aktaran Zolan, Denizlispor’a verdikleri sözü tutacaklarını, daha evvel stat projesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdelediğini, hemen harekete geçtiklerini, Gençlik ve Spor Bakanlığında projede son aşamaya gelindiğini, en kısa zamanda proje çıkacağını, yeni stadın yerinin belli olduğunu ve hemen çalışmalara başlanacağını belirtti.

Şuan ki mevcut stadın yerine yapılacak olan projeyi de açıklamış olan Zolan, “Şehrin merkezinde olan stat alanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi Millet Bahçesi olacak. Buraya aileler gelecek ve yeşil alanda doyasıya vakit geçirebilecek” dedi.

O Sene Bu Sene Olacak

Üst üste almış olduğu 5 zaferini toplamda 15 gol ile taçlandıran Denizlispor'un en zor zamanlarında yanında olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Şehrimizin markası Denizlispor'a her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Şehrimizin takımına hep birlikte sahip çıkacağız. Her geçen gün daha iyiye giden Denizlisporumuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. İnşallah 'o sene bu sene' olacak" şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.