Denizlispor Perşembeye Kitlendi

Denizlispor Perşembeye Kitlendi

Spor Toto 1. Lig'de dış transferler ile Adanaspor'dan Gökhan Süzen ve Gazişehir Gaziantep'ten Muhammed Himmet Ertürk'ü almış olan Denizlispor, prensipte anlaştığı isimlere Perşembe günü imza attıracak.

A+A-


Denizlispor’un Balıkesirspor'dan sol kanat Burak Çalık ve Altınordu'dan ön libero Deniz Vural'a perşembe günü imza attıracağı ifade edildi. Başkan Mustafa Üstek, bir terslik olmazsa bu oyuncuların Denizlisporlu olduklarını da belirtti. Yönetim, transfer listesinde olan Boluspor'an Özgür İleri ile anlaşamadı. Denizlispor, daha evvel de listesinde bulunan Recep Niyaz ve Erhan Kartal'dan vazgeçmişti.

Golcü Aranıyor

Forvete yapılacak olan takviye ile alakalı Boluspor'da 2016 - 17'de 20, geçtiğimiz sezonda 16 gol atan Rydell Poepon'a son teklifini sunan Denizlispor, BŞB Erzurumspor ile Süper Lig'e çıkma sevinci yaşayan Christian Bekamenga'yı yakın markaja aldı. Balıkesirspor'da 2016-17 sezonunda 14 gol atan Bekamenga, geçtiğimiz sezonu 2 golle geçmişti. Denizlispor, iç transferde teknik direktör Osman Özköylü'nün raporu ilea İsmail Haktan'la yollarını kesin bir şekilde ayıracak. İsmail, geçtiğimiz sene devre arasında döndüğü yeşil-siyahlılarda 15 maçta 1 gol atmıştı. İç transferde Burak Altıparmak ve Cenk Güvenç, son pürüzler giderildiğinde imzalarını atacaklar.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.