Denizlispor O Sorunu Halletti

Denizlispor O Sorunu Halletti

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk amacına erişecek iddialı bir kadro kurmak için çabalayan Denizlispor'dan önemli bir daha alındı.

A+A-


Denizlispor’da yönetimin alacakları olduğundan dolayı Futbol Federasyonu kanalı ile kulübe ihtar çekmiş olan Mehmet Akyüz ve Ziya Alkurt'a ödeme yapıp takımda tuttuğu ifade edildi. Ligden ve Süper Lig'den pek çok kulübün transfer listesi içinde olan yıldızlardan Mehmet, geçtiğimiz yıl Denizlispor'da 15 maçta 12, Ziya ise 28 maçta 7 gol atıp takımın ligde kalmasını sağlamışlardı. İç transferde Burak Altıparmak ve Cenk Güvenç'in de sözleşmelerini imzalamaları bekleniyor. Aissati ile ise pazarlıklar devam ediyor.

Yarın İmzalar Atılacak

Dış transferde şimdiye dek Adanaspor'dan Gökhan Süzen ile Gazişehir'den Muhammed Himmet Ertürk'ü takıma katan Denizlispor, anlaştığı Balıkesirspor'dan ayrılan Burak Çalık ve Altınordu'dan Deniz Vural'a yarın sözleşmelerini imzalatacak. Forvete yapılacak olan takviye ile alakalı Boluspor'un yıldızı Rydell Poepon'a son bir teklif sunan, BŞB Erzurumspor'dan Christian Bekamenga ile de temas kuran Denizlispor, daha evvel anlaşmadığı Çaykur Rizespor'dan eski oyuncusu Recep Niyaz için tekrar nabız yoklamalarına başladı. Altyapıdan çıkmış olan Recep'in babası İhsan Niyaz da Denizlispor'un yeni yönetiminde bulunmakta.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.