Denizlispor Muradına Erdi

Denizlispor Muradına Erdi

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor, birkaç aydır peşinde olduğu eski futbolcusu Recep Niyaz'ı sonunda aldı.

A+A-

Yeşil-siyahlıların, altyapısında yetişmiş olan ve en son Çaykur Rizespor takımında top koşturan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 3 senelik sözleşme imzaladığı ifade edildi. Denizlispor formasını sırtına giyen genç futbolcu yuvasına döndüğü için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Recep'in transferi ile alakalı büyük gayret  gösteren Başkan Mustafa Üstek, Recep'in Kızılcahamam kampına katılacağı ile alakalı bilgiyi de verdi.  Başkan Üstek, oyuncunun camiaya hayırlı olmasını, Recep'i kendi takımlarında görmekten ötürü çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Başarılı Bir Geçmişe Sahip

Denizlispor'a 2005 senesinde gelmiş olan Recep 2007'de profesyonel oldu. Yeteneği ile kısa bir zamanda dikkatleri üzerine çekmiş olan futbolcu, 2010 senesinde Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Fenerbahçe'de 2011 - 2012 sezonundan itibaren profesyonel liglerde forma giymeyi sürdüren Recep Niyaz, 2013 - 2014'te ise Bucaspor'a kiralanmıştı. Daha sonra Samsunspor ve Çaykur Rizespor formalarını terleten Recep, geçtiğimiz yıl Rize ekibinde 32 lig maçında forma giyerek 1 gol attı ve Süper Lig'e yükselme sevinci yaşamıştı.

Ayrıca Denizlispor’da  Hollanda 2. Lig takımlarından Volendam forması giyen 22 yaşındaki savunma oyuncusu Ali Ulusoy denemeye alındı. Horozların Kızılcahamam ilçesindeki kampları da aralıksız devam ediyor. Moralleri yüksel olan futbolcuların daha çok taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıkları belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.