Denizlispor Gol Olup Yağdı

Denizlispor Gol Olup Yağdı

Denizlispor kendi evinde ağırladığı Eskişehirspor’a şoku yaşattı ve dol olup yağdı. Evinde ilk galibiyeti almış olan Denizlispor, bu galibiyeti taraftara armağan etti.

A+A-

Denizlisor bugün evinde Eskişehirspor’u ağırladı. Mücadele fırtına gibi esen Denizlispor Eskişehirspor’u 4-1’lik net bir skor ile geçtiler. Denizlispor’un golleri 14. dakikada Ziya Alkurt, 52. dakikada İsmail Aissati, 66. dakikada Abdülkerim Bardakcı ve 74. Dakikada Mehmet Akyüz’ten geldi. Eskişehirspor’un tek golü ise 34. Dakikada Mehmet Feyzi Yıldırım’dan geldi.

Hazırız Demişti

Yeni sezona yapmış olduğu transfer ile umutlu bir şekilde başlamış olan ve takımın başına Osman Özköylü’yü getiren Denizlispor, ilk 4 haftada sonucunda beklediği neticeyi alamadı. Kendi evinde bu maça kada galibiyet ile tanışamayan Yeşil Siyahlılar, bu maçı kazanarak evlerindeki ilk galibiyetlerini almış oldular. Horozlar, son maçda Altınordu’ya 4-0 gibi farklı bir sonuç ile yenilmişlerdi. Denizlispor’da Teknik Direktör Özköylü yapmış olduğu son açıklamada, Eskişehirspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek, milli maçlar sebebi ile verilmiş olan arayı güzel değerlendirdiklerini, oyunculara bol bol taktik verdiklerini, kondisyon yüklemesinin yapıldığını ve maç gününe kadar antrenmanlara devam edeceklerini dile getirmişti.

Bu galibiyetle Denizlispor evinde ilk galibiyetini almış oldu. Bu galibiyetin ardından taraftarın da çok mutşu olduğu görüldü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.